Markkinointi ja myynti ovat paljolti digiä ja somea, siksi suosittelen yllä vilahtavia kirjoja. Lisäksi oppiminen ja asioiden syvempi ymmärtäminen on palkitsevaa ja eteenpäin suuntaavaa. Erityisesti Jorma Kanasen julkaisut kolahtivat, koska ne ovat selkeäitä, havainnollisia ja tiiviitä.Onko ilmestynyt uusia kirjoja? Suosittele!  helena@hooppii.com


Java-ohjelmointi koukutti vaikeudellaan. Kiroilua ja hampaiden kiristystä, mutta erityisesti ratkaisun ja oppimisen hurmaa. Antoisaa oli jumpata myös JavaScriptiä, HTML:ää ja CSS:aa, ja niihin palaan mielelläni, mutta nyt vuorossa Python. Kun yhden ohjelmointikielen opettelee, on seuraavan kanssa jo huomattavasti helpompaa. Suosittelen.  #MimmitKoodaa

Elements of AI. Tekoälyn haltuunottoa, tärkeän kansalaistaidon päivittämistä. Hyvin toteutettu maksuton verkkokurssi, jota suosittelen kaikille. Myös suomeksi. Lisätietoa > tästä.

Starting Up -verkkokurssi perehdyttää laaja-alaisesti StartUp-yrittäjyyden ekosysteemiin ja taitovaatimuksiin. I learned how to think and act like a start up entrepreneur. 

"Don't fall in love with your product –
 fall in love with the problem you are solving" is probably one of the most used phrases in the startup world.   Lisätietoa > tästä.

Google Digital Garage -verkkokurssi on tehokas tapa perehtyä verkkonäkyvyyden ja verkosta löydettävyyden digitaaliseen maailmaan. Tiesitkö, että 96 % suomalaisista etsii tietoa Googlen hakukoneella? 


POSTI: helena@hooppii.com